Image Alt
  |  About us

Δημήτρης Τσέλιος.

Life & Business Strategist

Ποιος είμαι.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1971 στην Θεσσαλονίκη και είναι πατέρας μίας κόρης 18 ετών. Σπούδασε Marketing – Επικοινωνία, όπου και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην Αθήνα και στην Κύπρο, με τις εταιρείες EXPOTECH LTD, DC MEDIA & PERSONNEL Consulting για 15 περίπου συναπτά έτη.

Πριν δραστηριοποιηθεί ως Life & Business Coach, είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του και αυτός είναι και ο λόγος που οι ομιλίες του περιλαμβάνουν έντονα βιωματικά στοιχεία. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων του μιλά στην καρδιά των ανθρώπων που τον παρακολουθούν, έχοντας ως στόχο να τους εμπνεύσει και να τους κινητοποιήσει σε δράση.

Μετά από μία έντονη 15ετή επιχειρηματική δράση στον τομέα του Marketing και της Επικοινωνίας, μία οικονομική καταστροφή στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει μία πνευματική αναζήτηση που σύντομα τον οδήγησε στα μονοπάτια της Αυτογνωσίας και του Life Coaching.

Αρχές του 2012 άρχισε να επενδύει σε Παγκοσμίου Κλάσης Εκπαιδεύσεις, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ηγεσίας και του Personal Branding. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τη δύσκολη κατάσταση που βίωνε και να κάνει μία επανεκκίνηση στη ζωή του. Αμέσως μετά, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτήν την εμπειρία ζωής με άλλους ανθρώπους.

Ακολούθησαν σπουδές στο τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου αποφοίτησε με Άριστα! Μετά την αποφοίτησή του, συνεργάστηκε ως εισηγητής με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτικής, καθώς και στα ανοιχτά προγράμματα Κοινοτικής και Ψυχικής Υγείας.

Στα μέσα του 2016 δημιούργησε τη μέθοδο Speed Coaching, μία μέθοδο Coaching που συνδυάζει την μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη και τον νόμο του Parkinson, που είναι νόμος του time management. (Speed Coaching)

Τέλη του 2017 εμπνεύστηκε την ομάδα δράσης και αλληλεγγύης των Hopeaholics, η οποία πραγματοποίησε 25 δράσεις μέχρι σήμερα. (beahopeaholic & hopeaholics.org)

Ο Δημήτρης αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα της μεταμορφωτικής αλλαγής που μπορεί να επιφέρει η επένδυση στην Προσωπική Ανάπτυξη.

Θα ανακαλύψεις και θα αξιοποιήσεις το εσωτερικό σου δυναμικό ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να πετύχεις τους στόχους σου

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και start-uppers

Πρακτικές συμβουλές που απομυθοποιούν τις δυσκολίες και δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης και προόδου

Όλες οι απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα ισχυρό personal brand

Στο διάστημα των χρόνων που δραστηριοποιείται επαγγελματικά με το Life & Business Coaching έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό ομιλιών, σεμιναρίων, workshops και ατομικών συνεδριών.

Προγράμματα Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης που δημιούργησε ο Δημήτρης είναι:

 • Το Leader 16-24, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Ηγεσίας για νέους\ες ηλικίας 16-24 ετών
 • Το Restart Experience, ένα πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης για άτομα άνω των 25 ετών
 • Το Challenge777, ένα on-line Training, που εστιάζει στη δράση.
 • To GoalMaster, ένα πρόγραμμα Στοχοθεσίας.
 • To Grow, ένα πρόγραμμα Business Coaching.
 • Το Speak your Truth, ένα πρόγραμμα Public Speaking.
 • To Brand Yourself First, ένα πρόγραμμα για το Personal Branding.

Υπηρεσίες που παρέχει:

 • Ατομικές Online Συνεδρίες Life & Business Coaching
 • Mentoring σε νέους επαγγελματίες / επιχειρηματίες
 • Εποπτεία σε Life & Business Coaches
 • Ομαδικά Σεμινάρια & Workshops Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης
 • Στρατηγική Ανάπτυξης Επιχειρήσεων σε μικρές επιχειρήσεις
 • Business Diagnosis: Level A για νέους επιχειρηματίες
 • Speed Coaching για άμεσες αποφάσεις

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος. (hccma.org)

Από το 2018 συνεργάζεται με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», παρέχοντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του, πραγματοποιώντας σεμινάρια ενδυνάμωσης στους πωλητές του περιοδικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τον Ιούνιο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Αυτοβελτίωσης με τίτλο «Απόδραση από το Σπήλαιο».

Καλοκαίρι του 2018 πραγματοποίησε το πρώτο Summer Camp Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα, για παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον δήμο Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το 2019 συνεργάστηκε με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο πρόγραμμα Executive Coaching.

Στα μέσα του 2019 δημιούργησε την Ακαδημία Ηγεσίας Leadership Academy πραγματοποιώντας συνεργασία με το Aegean College με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Diploma In Executive Leadership” που πιστοποιήθηκε από τον διεθνή Βρετανικό φορέα «International Authority of Professional Leadership & Mentoring.

Τέλη του 2019 δημιούργησε το workbook “111 Ερωτήσεις, που οι απαντήσεις τους θα αλλάξουν την ζωή σου” καθώς και το ψηφιακό ημερολόγιο Αυτοβελτίωσης “Η Ατζέντα του Ηγέτη”

Με αφορμή την περίοδο της καραντίνας, δημιούργησε την διαδικτυακή εκπομπή #ΒιταμίνηD με καλεσμένους, προσωπικότητες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης, του Επιχειρείν, καθώς και εκπροσώπους ευπαθών ομάδων.

Σταθμό στην ζωή του αποτελεί η ίδρυση του μη κερδοσκοπικού Σωματίου Mentoria που έχει όραμα να δημιουργήσει συνθήκες έμπνευσης για τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους ώστε να ανακαλύψουν τα έμφυτα χαρίσματά τους, να εκφραστούν δημιουργικά και να κατακτήσουν τον σκοπό της ζωής τους. (www.mentoria.gr)

Σήμερα, στα 50 του χρόνια, ο Δημήτρης μεταφέρει όλη αυτήν τη βιωματική γνώση που κατέκτησε, στους ανθρώπους που νιώθουν την ανάγκη να αλλάξουν τη ζωή τους.

Σήμερα, στα 50 του χρόνια, ο Δημήτρης μεταφέρει όλη αυτήν τη βιωματική γνώση που κατέκτησε, στους ανθρώπους που νιώθουν την ανάγκη να αλλάξουν τη ζωή τους.

Δημήτρης Τσέλιος

Life & Business Strategist

Έλα κοντά μου και γίνε πρωταθλητής! Αυτό είναι το motto του Δημήτρη Τσέλιου, ο οποίος είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της μεταμορφωτικής αλλαγής που μπορεί να επιφέρει η επένδυση στην Προσωπική Ανάπτυξη...

Δημήτρης Τσέλιος.

(30) 6977032676
info@dimitristselios.gr

  0
   0
   Το καλάθι σας
   Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα