Σεμινάριο Goal Master.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο αυτό...

  Σεμινάριο Goal Master.

  Eνα 8ωρο workshop, στο οποίο θα ορίσεις Στόχους και θα τους υλοποιήσεις!

  Δεν μπορούμε να επιτύχουμε νέους στόχους με παλιές μεθόδους και συμπεριφορές. Δεν μπορούμε να φέρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα αύριο, επαναλαμβάνοντας όσα κάναμε μέχρι χτες. Η επίτευξη στόχων προϋποθέτει μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης, τη νοοτροπία, στις συμπεριφορές και τις συνήθειές μας.
  Είσαι έτοιμος/η γι΄ αυτές τις αλλαγές;

  100
  Αξίες

  Οι αξίες μας αποτελούν τα θεμέλια του οικοδομήματος της ζωής μας και αποτελούν παράλληλα το βασικό κριτήριο λήψης αποφάσεων. Σε αυτό το σεμινάριο θα ιεραρχήσεις τις 5 βασικές αξίες τις ζωής σου που θα σε οδηγήσουν στην λήψη σωστών συνειδητών αποφάσεων.

  100
  Περιοριστικές Πεποιθήσεις

  Πίσω από κάθε στόχο, το βασικό εμπόδιο για να τον πετύχεις, βρίσκονται οι περιοριστικές σου πεποιθήσεις. Σε αυτό το σεμινάριο θα συνειδητοποιήσεις πώς λειτουργεί το σύστημα πεποιθήσεων σου και θα λάβεις εργαλεία για να αναγνωρίσεις τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις.

  100
  Ενδυναμωτικές Πεποιθήσεις

  Σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσεις εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις και να τις αντικαταστήσεις με νέες ενδυναμωτικές πεποιθήσεις για την επίτευξη των στόχων σου.

  100
  Πλάνο Δράσης

  Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις να θέτεις σαφείς στόχους και να οργανώνεις το πλάνο δράσης σου. Και θα τα διδαχτείς από έναν άνθρωπο (Δημήτρη Τσέλιο) που έχει πετύχει πάνω από 20 μεγάλους στόχους τα τελευταία 6 χρόνια!

  Δημήτρης Τσέλιος

  Life & Business Strategist

  Έλα κοντά μου και γίνε πρωταθλητής! Αυτό είναι το motto του Δημήτρη Τσέλιου, ο οποίος είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της μεταμορφωτικής αλλαγής που μπορεί να επιφέρει η επένδυση στην Προσωπική Ανάπτυξη...

  Δημήτρης Τσέλιος.

  (30) 6977032676
  info@dimitristselios.gr

   0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα