Image Alt

Grow365 community

Καλωσορίσατε στην ενημερωτική σελίδα του GROW365 community.

Μία κοινότητα που οι συμμετέχοντες είναι άτομα που έχουν ως προτεραιότητα στην ζωή τους να επενδύσουν στην Προσωπική & Επαγγελματική τους ανάπτυξη και εξέλιξη. Η κοινότητα περιλαμβάνει:

Ανοιχτή κοινότητα

Υπάρχει ως group μέσα στο facebook και έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε δωρεάν πατώντας το παρακάτω link. Μέσα στο group θα βρείτε βιντεοσκοπημένα σεμινάρια που έχω πραγματοποιήσει, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξη.                                                                                                                                         https://www.facebook.com/groups/grow365community

Κλειστή κοινότητα

Η κλειστή κοινότητα GROW365 membership είναι ένα κλειστό chat group στο Telegram. Έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε πληρώνοντας το ποσό των 50€ (εφάπαξ). Επικοινωνήστε στο mail info@dimitristselios.gr προκειμένου να σας αποσταλεί ο αριθμός λογαριασμού.

4 σεμινάρια προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης!.

Μέσα στην κλειστή ομάδα του GROW365 membership θα έχετε πρόσβαση σε 4 σεμινάρια προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης συνολικής διάρκειας 30 ωρών!
*Πέραν της δυνατότητας παρακολούθησης των τεσσάρων σεμιναρίων, μέσα από την κλειστή ομάδα του GROW365 membership έχετε την δυνατότητα να θέτετε ερωτήσεις - απορίες στο chat καθώς και να συμμετέχετε σε masterminds και skill sharing trainings που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια τους έτους.

GOAL MASTER (πάτησε πάνω στο + για περισσότερες πληροφορίες)

Tο Goal Master, είναι το απόλυτο training που σας μαθαίνει πώς να θέτετε στόχους και να τους επιτυγχάνετε!

Το training είναι σχεδιασμένο για όποιον θέτει στόχους στην προσωπική και  επαγγελματική του ζωή. Κατά τη διάρκεια των 4 ενοτήτων συνολικής διάρκειας 8 ωρών, θα μάθετε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για τον καθορισμό και την επίτευξη των στόχων σας. Θα αποκτήσετε τα εργαλεία για να σχεδιάσετε πλάνα με βήματα δράσης, να αναπτύξετε μια νοοτροπία επιτυχίας και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σας.

Τα οφέλη από την ολοκλήρωση του Goal Master είναι αμέτρητα.Θα είστε σε θέση να επιτύχετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο, να παραμείνετε παρακινημένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να ξεκλειδώσετε το εσωτερικό δυναμικό σας.

Είτε επιδιώκετε εξέλιξη σταδιοδρομίας, προσωπική ανάπτυξη ή οτιδήποτε άλλο, το Goal Master θα σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Κώστας Τ.

Με βοήθησε κυρίως στην εύρεση και αλλαγή των περιοριστικών πεποιθήσεων!

Σπύρος Λ.

Το Goal Master με βοήθησε στην αποδόμηση της προσωπικότητας μου και της κατάστρωσης σαφούς και συγκεκριμένου πλάνου για την επιτυχή Στοχοθεσία.

Χαράλαμπος Ξ.

Με βοήθησε στις Αξίες, θεωρώ ότι είναι ο θεμέλιος λίθος.

Ειρήνη T.

Βρήκα τις αξίες μου, δουλεύω τις πεποιθήσεις μου. Κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι αλληλένδετα.

PERSONAL BRANDING (πάτησε πάνω στο + για περισσότερες πληροφορίες)

Στη σημερινή εποχή είναι σημαντικό να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό personal branding.

Το συγκεκριμένο training είναι ιδανικό για όποιον θέλει να καθιερωθεί ως ηγέτης ή ειδικός στον τομέα του. Με 5 ενότητες και 10 ώρες περιεχομένου, έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τα εργαλεία και τις στρατηγικές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα brand που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε στην αγορά σας.

Παρακολουθώντας το training θα μάθετε πώς να:

 1. Αναπτύξετε ένα σαφές προσωπικό μήνυμα.
 2. Προσδιορίσετε και αξιοποιήσετε τα μοναδικά δυνατά σημεία σας και να προβάλετε την πρόταση αξίας σας.
 3. Δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Η επένδυση στo personal branding είναι απαραίτητη για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας.

Αναστασία Π.

Με ξεμπλόκαρε, μου έδειξε τα βήματα.

Ανδρέας Γ.

Η συνεργασία με το ζευγάρι μου με έκανε να δω και μια άλλη οπτική όσων τεχνικών και ασκήσεων μελετήσαμε στο σεμινάριο. Επίσης οι ασκήσεις ήταν αρκετά χρήσιμες για να καταλάβει κανείς να διαχειρίζεται τους πελάτες του.

Άκης Κ.

Με βοήθησε στο να είναι πιο στοχευμένος ο τρόπος σκέψης μου σε σχέση με αυτό που θέλω να κάνω. Η δημιουργία των Avatar με βοήθησε να είμαι πιο συγκεκριμένος στο κοινό που θέλω να εστιάσω. Γενικότερα θεωρώ πως ήταν στη σωστή κατεύθυνση όλο το workshop. Προυπόθεση είναι να αφιερώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο και να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία δουλειάς προς όφελός μας.

Φύλλις Γ.

Το workshop Personal Branding με βοήθησε στο να ξεκαθαρίσω σε λεπτομέρεια πρώτα αυτό που είμαι σαν επαγγελματίας, για να βρω αμέσως μετά,αυτό που δίνω εκεί έξω και σε ποιους.

Επικοινωνία - Διαχείριση Συγκρούσεων (πάτησε πάνω στο + για περισσότερες πληροφορίες)

Το σεμινάριο Επικοινωνία – Διαχείριση Συγκρούσεων εστιάζει στην κατανόηση των βασικών προσωπικοτήτων και στην ανάπτυξη της ικανότητάς μας να επικοινωνούμε με όλες τις προσωπικότητες, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.   

Είναι προσαρμοσμένο για όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους και να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Θα μάθετε πρακτικές, τεχνικές και στρατηγικές για να εντοπίσετε τις διαφορετικού τύπους προσωπικότητες και να επικοινωνήσετε μαζί τους με τρόπο που να είναι “ανοιχτοί” να σας ακούσουν.

Με διάρκεια μόλις 3 ώρες, αυτό το σεμινάριο είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να αποφύγετε τις συγκρούσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Όλγα Γ.

Το σεμινάριο με βοήθησε να αντιμετωπίζω με επιτυχία «χαρακτήρες» με δύσκολη στάση και συμπεριφορά είτε στο οικογενειακό μου περιβάλλον είτε στο εργασιακό.

Κώστας Τ.

Με βοήθησε , στο να κατανοώ πιο εύκολα την προσωπικότητα και την συμπεριφορές των άλλων ατόμων καθώς και τα σημεία στα οποία δυσλειτουργούν. Σε προσωπικό επίπεδο αναγνώρισα τις δικές μου λάθος συμπεριφορές πού είχα σε διάφορες συναναστροφές!

Εύη Δ.

Βρήκα που δυσλειτουργώ εγώ και βελτιώνοντας την δική μου συμπεριφορά και ανακαλύπτοντας τι κρύβεται πίσω από την συμπεριφορά του ατόμου που δουλεύω, η επικοινωνία μας είναι πιο ισορροπημένη.

Ειρήνη Τ.

Το σεμινάριο με βοήθησε πρώτα να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατ 'επέκταση τους γύρω μου.

CHALLENGE777 (πάτησε πάνω στο + για περισσότερες πληροφορίες)

Το Challenge777 έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να αλλάξουν τις συνήθειές τους και να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους, αναλαμβάνοντας δράση.

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και την υγεία σας ή απλά να γίνετε πιο παραγωγικοί, αυτό το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Με συνολική διάρκεια 7 ωρών, το Challenge777 είναι μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αλλάξετε τις συνήθειές σας και να ξεκινήσετε να αναλαμβάνετε δράση.

Θα μάθετε πρακτικές τεχνικές και στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή για να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Το βασικό πλεονέκτημα του Challenge777 είναι η εστίασή του στην αλλαγή συνηθειών και την ανάληψη δράσης. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις κακές συνήθειες που σας κρατούν πίσω και θα σας διδάξει πώς να τις αντικαταστήσετε με νέες θετικές συνήθειες που θα σας ωθήσουν προς την επίτευξη των στόχων σας.

Γκέλλυ Μ.

Το Challenge777 με βοήθησε στις αποφάσεις για την πορεία της ζωής μου. Να λύσω θέματα με τον εαυτό μου και με τους άλλους.

Μιχάλης Σ.

Το Challenge777 με βοήθησε στο να κερδίσω τη ζωή μου πάλι πίσω.

Άγγελος Τ.

Ήταν ένα κίνητρο δράσης, ανταλλάξαμε ιδέες, τεχνικές, και δημιουργήθηκε μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους. Αυτό που με βοήθησε είναι ότι πέρα απ' την νέα γνώση και επανάληψη κάθε βδομάδα, υπήρχε ένα προσωπικό εσωτερικό report.

Σοφία Κ.

Μου έδωσε πρακτικά εργαλεία για την καλύτερη κατανόηση της προσωπικής μου βελτίωσης.

Δημήτρης Τσέλιος.

(30) 6977032676
info@dimitristselios.gr

  0
   0
   Το καλάθι σας
   Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα